Over ons

Onze enthousiaste automotive professionals staan voor u klaar.

Geschiedenis AutoFirst Margraten - Autobedrijf Engelbert

In 1989 begonnen Jo en Ivo Engelbert hun eigen Autobedrijf. Het bedrijven terrein “Aan de Fremme”, moest toen nog geheel ontwikkeld worden. Autobedrijf Engelbert was dan ook het allereerste garagebedrijf dat zich vestigde op dit bedrijventerrein. Het eerste pand werd geopend op het adres aan de Fremme 13, maar al gauw bleek het pand en het terrein te klein en werd er een groot verkoopterrein aan de overkant bijgekocht. In 1994 verhuisde het bedrijf in zijn geheel naar Aan de Fremme 10, alwaar het dus nog steeds gevestigd is.

AutoFirst – Margraten / Autobedrijf Engelbert, staat dus al meer dan 30 jaar garant voor goede service en klantgerichtheid. Wij zijn een bedrijf wat eigenlijk alles rondom onderhoud en reparatie van uw auto kan regelen. In 30 jaar verandert er veel mbt.  auto’s en techniek. Wij vonden het tijd voor een nieuwe identiteit van ons autobedrijf want onze klanten verdienen gewoon ’t beste! En dit beste, menen wij gevonden te hebben in het concept AutoFirst.

De doelstelling van AutoFirst Margraten is: Uw auto onderhouden zoals wij het ook met onze eigen auto zouden doen d.w.z. veilig en prijsbewust!

Uw allround garage voor alle automerken...

Bent u op zoek naar een garagebedrijf waar u niet een nummer bent, maar klant met naam en toenaam. Dan bent u bij AutoFirst Margraten aan het goede adres. Persoonlijke aandacht en een goed, maar bovenal eerlijk advies, dat is waar AutoFirst Margraten grote waarde aan hecht.

Door de omvang van het bedrijf is het voor ons mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven. Samen met u zoeken wij naar de auto die aan uw wensen voldoet of naar een passende oplossing voor uw probleem, want bij AutoFirst Margraten is men pas tevreden als u dat ook bent.

In de modern ingerichte werkplaats van AutoFirst Margraten staat vakkundigheid en meer dan 30 jaar ervaring voor u klaar om er voor te zorgen dat u auto zo snel mogelijk weer de weg op kan. Als Bovag gecertificeerd bedrijf volgen de monteurs continu cursussen en trainingen om up to date te blijven.

Bij AutoFirst Margraten kunt u dus met elk probleem terecht.

We zijn lid van de Bovag en aangesloten bij AutoFirst . AutoFirst is een formule die staat voor:

  •     Een uitstekende kwaliteit
  •     Uitsluitend kwaliteitsonderdelen
  •     Het BOVAG lidmaatschap en APK bevoegdheid
  •     Vakkundig personeel met de meest actuele kennis en knowhow
  •     Betrouwbare, snelle en persoonlijke service
  •     Zeer scherpe tarieven
  •     Uniforme prijzen
  •     Vrijblijvende prijsopgave
  •     Geen reparaties zonder uw toestemming

Wij nodigen u graag uit om ons op de proef te stellen, zodat u zelf kunt ervaren waarom AutoFirst het beste alternatief voor uw auto is.

Tot ziens bij Autofirst Margraten – Autobedrijf Engelbert


De opbouw van Autofirst Margraten - Autobedrijf Engelbert van 1987 tot heden.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions en nieuwe auto's

Lees meer